دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد
سرخط خبرها

انصارالله یمن: جهنم در انتظار آمریکا | هیچ یک از رهبران یمن در میان قربانیان تجاوزات آمریکا نیستند

  • کد خبر: ۳۲۲۶۳۶
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳
انصارالله یمن: جهنم در انتظار آمریکا | هیچ یک از رهبران یمن در میان قربانیان تجاوزات آمریکا نیستند
یک عضو انصارالله با تاکید بر اینکه یمنی‌ها بعد از طوفان الاقصی تجربیات نظامی خود را افزایش داده‌اند، گفت ما موشک‌ها و پهپاد‌هایی داریم که به همه پایگاه‌های آمریکا در منطقه می‌رسند و جهنمی که ترامپ از آن حرف می‌زند برای آمریکا و متحدانش برپا خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه واکنش‌های رسمی یمن به تجاوزات وحشیانه آمریکا علیه غیرنظامیان یمنی، «امین البرعی» عضو انجمن علمای یمن و همچنین یکی از اعضای جنبش انصارالله در گفت‌و‌گو با شبکه قدس اعلام کرد: پاسخ یمن به تجاوزات آمریکا بسیار شدید خواهد بود و نیرو‌ها و منافع آمریکا در منطقه هدف نظامی مشروع نیرو‌های مسلح یمن هستند. ما موشک‌ها و پهپاد‌هایی داریم که دشمن قادر مقابله با آنها نیست و این موشک‌ها به همه پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه و مواضع آنها در دریای سرخ می‌رسند.

آمریکا در تقابل با یمن بازنده خواهد بود

وی افزود: آمریکا در تقابل با یمن بازنده خواهد بود؛ زیرا هدف آمریکا از این تجاوزات، ادامه محاصره غزه و گرسنگی دادن به مردم این باریکه است، در حالی که یمنی‌ها به دنبال شکستن این محاصره و ورود غذا و دارو و نجات زنان و کودکان غزه هستند. نیرو‌های مسلح یمن و جنبش انصارالله به حمایت از آرمان فلسطین به هر قیمتی ادامه خواهند داد و عملیات‌های دریایی یمن تا زمان شکستن محاصره غزه ادامه خواهد داشت. عملیات‌ها تا حدی گسترش پیدا خواهد کرد که برای آمریکا، انگلیس، اسرائیل و یا هر کسی که با آنها همکاری می‌کند، غیر قابل تحمل خواهد بود.

امین البرعی خاطرنشان کرد: ما به شکل حرفه‌ای و دردناک پاسخ آمریکا را می‌دهیم و کشور‌هایی که به ما حمله می‌کنند، با عواقبی غیرقابل تحمل مواجه خواهند شد. اگر آمریکا تصور می‌کند که تجاوزاتش موضع ما را تغییر می‌دهد، در توهم به سر می‌برد. اکنون آمریکا چهره واقعی بدخواهانه و دروغین خود را آشکار کرده و با چهره واقعی خود ظاهر شده است و برای همه روشن شده که آمریکا با همه ملت‌های منطقه دشمنی دارد.

جهنمی که ترامپ از آن حرف می‌زند برای آمریکا و متحدانش به پا خواهد شد

این عضو انصارالله تصریح کرد: همه منافع آمریکا در منطقه جزء بانک اهداف ماست؛ زیرا این کشور معمار درگیری‌های قومی و فرقه‌ای در منطقه است. نیرو‌های مسلح یمن به هر کسی که به کشور ما تجاوز کند، درسی فراموش نشدنی می‌دهند؛ زیرا یمن قبرستان متجاوزان است و آمریکا و اسرائیل باید خوب این را بفهمند و با آتش بازی نکنند.

وی در پاسخ به تهدیدات دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اینکه اگر یمنی‌ها حملات خود را در دریای سرخ متوقف نکنند، جهنمی را شاهد خواهند بود که تاکنون ندیده‌اند، گفت: جهنمی که ترامپ ما را به آن تهدید می‌کند، برای خود آمریکا بسیار بدتر خواهد بود. موشک‌ها و پهپاد‌های ما به همه پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه و مواضع آن در دریای سرخ می‌رسد. شگفتی‌های بزرگی در راه است که به زودی به عنوان بخشی از پاسخ به تجاوزات آمریکا آن را اعلام خواهیم کرد و بار دیگر تاکید می‌کنیم که این تجاوزات، هیچ تاثیری بر تصمیم ما برای حمایت از غزه نخواهد داشت.

این مسئول یمنی خاطرنشان کرد: ما دارای سلاح‌های بازدارنده پیشرفته‌ای هستیم که به وضوح در عملیات حمایت از غزه مشهود بود. ما به برادران خود در فلسطین و محور مقاومت مژده می‌دهیم که یمن دارای سلاح‌های بازدارنده راهبردی است که دشمن قادر به مقابله با آنها نیست. ما در پهپاد‌ها و موشک‌های خود فناوری مدرن و پیشرفته‌ای ایجاد کردیم که مقابله با آن برای دشمن بسیار دشوار است.

امین البرعی تاکید کرد: خواسته ما روشن است؛ رفع محاصره غزه، باز کردن گذرگاه‌ها و ورود مواد غذایی و تجهیزات ضروری به این باریکه. خون مردم یمن گرانبهاتر از خون مردم غزه نیست و ما تا انتها کنار غزه می‌مانیم.

هیچ یک از رهبران یمن در میان قربانیان تجاوزات آمریکا نیستند

وی در واکنش به قرار گرفتن انصارالله از سوی آمریکا در لیست موسوم به تروریسم اظهار داشت: آمریکا مادر تروریسم در جهان است و حق ندارد کسی را در لیست تروریسم قرار دهد؛ زیرا این آمریکاست که از تروریست‌ها در سراسر جهان حمایت می‌کند و اگر ما واقعاً تروریست بودیم، باید متحد آمریکا می‌شدیم.

این رهبر انصارالله در مورد ادعای آمریکا مبنی بر اینکه در میان قربانیان حملات آمریکا به یمن، شماری از رهبران انصارالله قرار داشتند گفت: ادعای آمریکا مبنی بر هدف قرار دادن رهبری یمن کاملاً نادرست است؛ زیرا ما قبلاً همه هسته‌های اطلاعاتی و جاسوسی آمریکایی‌ها را در یمن منهدم کرده‌ایم. آنها هرگز نمی‌توانند به رهبری ما برسند، ما تجربه نظامی پیشرفته‌ای داریم که همه روش‌های تجاوزگری دشمن را برایمان برملا کرده است. همه قربانیان تجاوزات وحشیانه آمریکا به یمن، زنان و کودکان بودند و همه گزینه‌ها برای پاسخ به این تجاوزات روی میز است.

امین البرعی تاکید کرد: سید عبدالملک الحوثی، رهبر جنبش انصارالله طبق برنامه‌ریزی دقیق نظامی که توسط نیرو‌های مسلح یمن تهیه شده، در فرصتی مناسب مراحل جدیدی از رویارویی را در دوره آینده اعلام خواهد کرد. نیرو‌های مسلح یمن از سال‌ها قبل برای مقابله با چنین تجاوزاتی آماده شده‌اند و بعد از نبرد طوفان الاقصی هم تجربیات بیشتری کسب کردند. نیرو‌های ما اکنون با قدرت و شدت با نیروی دریایی آمریکا مقابله می‌کنند و حداکثر ضربه‌ها را به ناو‌های دریایی و ناو‌های هواپیمابر آمریکا وارد کردند.

این رهبر انصارالله سخنان خود را با پیامی خطاب به کشور‌های عربی به پایان رسانده و گفت: کشور‌های عربی باید بازی خطرناک آمریکا و اسرائیل را در منطقه درک کنند و در برابر جنایات وحشیانه آنها علیه مردم فلسطین در غزه ساکت نباشند. سکوت کشور‌های عربی در برابر این جنایات بدان معناست که بعداً نوبت آنهاست؛ زیرا هر کسی که غزه را رها کند ناگزیر در ردیف بعدی تجاوزات صهیونیست‌ها قرار خواهد گرفت. امروز فرصتی برای اتحاد همه اعراب مقابل رژیم اشغالگر صهیونیستی فراهم شده و سازش با این رژیم بیهوده است. به کشور‌های عربی توصیه می‌کنیم که رژیم اشغالگر اسرائیل را تحریم و خودشان را از شر هژمونی آمریکا آزاد کنند و اقدامات شرافتمندانه‌ای برای حمایت از غزه انجام دهند و در این صورت، ما هم کنار آنها خواهیم بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->